Min konsulentprofil

Mit fokus som selvstændig konsulent er at skabe liv i organisationers ledelsestænkning og i deres praktiske ledelsesgerning til gavn for organisationens virke. Når jeg arbejder i en organisation, er det med respekt for den gensidige læringsproces, det er at arbejde med forandringer og innovationsprocesser, og derfor er det afgørende for mig at gøre mit til at nære grundlæggende tryghed, nysgerrighed og mod i samarbejdet.

Som selvstændig har jeg hjulpet mindre organisationer med at styrke deres lederskab og ledelsesfaglighed, men jeg har tidligere primært arbejdet for helt store organisationer. Et samarbejde kan have kort eller længere varighed og tager typisk form af praksisnære udviklingsforløb. Det kan være en workshop eller et seminar, en analyseopgave med anbefalinger, ledertræning, eller en større proces som kombinerer input af ny viden, strategisk refleksion og praktisk bistand til at gennemføre ønskede mål og opgaver.

I mere end 10 år har jeg arbejdet som strategisk støtte for ledere i forandrings- og udviklingsprocesser. Jeg er kandidat i geografi og offentlig administration fra Roskilde Universitet og har en mastergrad i ledelse og innovation fra Århus Universitet.  Min faglighed er suppleret med kurser i strategisk kommunikation, mangfoldighedsledelse og social kapital, og senest er jeg certificeret Executive Presence Coach hos Bates ExPI.

Samtidig er jeg et kreativt menneske, som gerne vil invitere skæve og nytænkende versioner af relationen mellem ledere og dem som følger, ind på arenaen. Det gør jeg for at åbne dialogen om ledelse og for at folde lederskabet ud ved at undersøge, udforske, eksperimentere og realisere nye måder at forme og omforme sit lederskab på.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om, hvordan jeg arbejder, kan jeg nås på telefon 2811 6007 eller email jettelou@gmail.com. Du kan læse mere om mig og min faglige baggrund på Linkedin.