Inspiration

Lobby4leadership er ikke bare en hjemmeside for min virksomhed. Det er også en platform for at åbne dialogen om lederskab for nye og mere kreative perspektiver på, hvad ledelse er gjort af. Jeg skriver løbende indlæg, som jeg håber kan overraske og inspirere, fordi indholdet er skabt med nysgerrighed og mod til at invitere personlige, kreative og sanselige versioner af relationen mellem ledere og dem som følger, ind på arenaen.

Du kan blandt andet læse mine nede-på-jorden historier om praktiske ledelsesværktøjer, eller finde inspiration i mine personlige blogs, hvor jeg griber fat i de ledelsesteorier, som jeg selv bruger og gerne deler. Du kan også få et kig ind i de mere sårbare sider af mit eget arbejdsliv og den nytænkning, jeg mener, der skal til, hvis vi skal stress og dårligt arbejdsmiljø til livs.

Et konkret eksempel på at gå nye veje er bogen “Fra indersiden af arbejdslivet – en digtsamling om stress” (kan købes her), som jeg udgav for at vise, at stress er menneskeligt. Poesien kan omfavne og omforme den måde, vi ser på stress – og dermed vores muligheder for at forstå og forebygge.

Her eksperimenterer jeg med at gå mod strømmen på ledelsesfeltet og udfordrer grænserne mellem faglitteratur, det skønlitterære og poetiske. Et eksempel på min arbejdsform er, at give dialogen om stress i arbejdslivet nyt liv med digtoplæsning, foredrag, poetisk dialog og arbejdslivsudstillinger. Se her.

Nederst på alle sider kan du finde links til de seneste indlæg, mens alle indlæg er at finde her.